SKH Keurmerken

SKH certificeert niet voor alle keurmerken, maar alleen voor keurmerken in branches en vakgebieden waar ze in staat zijn meerwaarde voor te creëren. SKH verzorgt certificeringen voor producten, processen en personen in de markten Veiligheid, Milieu, Industrie, Bouw, Dienstverlening en Agriculture.

SKG-IKOB

SKG-IKOB geeft met haar kwaliteitscertificaten aan dat de hardglazen klep, val en draairamen van Timmermans Hardglas B.V. (vervaardigd uit gelaagd glas of triple glas) inbraakwerend (klasse 2) zijn. De door Timmermans Hardglas B.V. inbraakwerende klep, val en draairamen voor toepassing in gebouwen vallen onder het KOMO ATTEST SKG.0992.0282.04.NL Klasse-2 volgens Nen 5096

SKH- KOMO ATTEST

SKH- KOMO ATTEST is een kwaliteitsnorm die op al onze inbraakwerende draairamen zijn verkregen voor montage in houten gevelelementen. KOMO ATTEST met product certificaat SKH BRL 0801 “Houtengevelelementen” 20697/15.

SKH-KOMO KWALITEITSVERKLARING

Deze kwaliteitsverklaring heeft betrekking op houten gevelelementen voorzien van hardglas ramen. Deze kwaliteitsverklaring heeft betrekking op in Nederland toe te passen uitzetramen voor montage in houten gevelelementen voor plaatsing in onbeschutte buitensituaties in uitwendige scheidingsconstructies van gebouwen.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!