Bezoek OCH Ondernemersclub Hardenberg

Op 3 oktober 2018 hebben wij OCH Ondernemersclub Hardenberg mogen ontvangen voor een bedrijfspresentatie over ons bedrijf. De opkomst was erg hoog normaliter komen er een 50 a 60 mensen maar wij hebben ± 100 mensen mogen ontvangen.

Bezoek OCH Ondernemersclub Hardenberg

 

Timmermans Hardglas heeft voor de aanwezigen een presentatie gegeven over het verleden, heden en toekomst. Na deze presentatie zijn wij in 4 groepen de productie ingegaan om de mensen te laten zien wat we met z’n allen produceren en hoe wij te werk gaan.

De mensen waren allemaal erg enthousiast en hadden nooit geweten dat wij een technisch glasproductie bedrijf waren en stonden nog versteld van het vele handwerk wat wij nog verrichten. Tijden de rondleiding hebben wij ook meer verteld over de ontwikkelingen en waar wij mee bezig zijn om de processen te optimaliseren.

Onze gasten waren onder de indruk over de vakkennis die ons personeel lieten horen bij het beantwoorden van de vragen. Wij hebben ons positief gepresenteerd en een pluim voor ons personeel daar zijn wij als Timmermans Hardglas trots op.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!