Geen Prijsverhoging komend jaar!

Timmermans Hardglas investeert, de klant profiteert

Het nieuwe jaar alweer nadert met rasse schreden. Tijd om alvast vooruit te blikken. En ook een mooi moment om alvast met de deur in huis te vallen. Veel bedrijven verhogen traditioneel hun prijzen per 1 januari. Timmermans Hard glas doet dit niet. Je leest het goed: geen prijsverhogingen!

Wij doen het anders. Wij zijn er voor de klant. Wij denken met de klant mee en nemen de klant mee in onze passie voor glas. De coronacrisis maakt het veel bedrijven een stuk moeilijker. Timmermans Hardglas draagt zijn steentje bij om het bedrijven en klanten juist makkelijker te maken.
Dus: Timmermans hanteert ook in het nieuwe jaar dezelfde tarieven. Geen prijsverhoging, maar gewoon het vertrouwde tarief.

Nieuwe investering

Dat is niet alles. Je krijgt niet alleen het vertrouwde tarief. Je krijgt zelfs meer kwaliteit voor hetzelfde geld. We hebben dit jaar flink geïnvesteerd in een nieuw machinepark en productielijnen. We zijn bijzonder trots op de nieuwe isolatieglas- en edging drilling-milling lijn van Forel Glass Machinery. Hiermee verleggen we onze grenzen: constante hoge kwaliteit en snellere levertijd. Ons hart voor glas gaat hier echt wel sneller van kloppen.

Dus ook in het nieuwe jaar, met al die hardnekkige corona-uitdagingen, blijft Timmermans Hardglas het vertrouwde ankerpunt voor alles wat te maken heeft met glas. Passie voor glas, passie voor kwaliteit, passie voor creatieve oplossingen, passie voor maatwerk, passie voor de klant. Hieraan doen wij geen enkele concessie. Elke uitdaging is een kans om nog beter te worden, de klant nog meer te verrassen, de lat nog hoger te leggen.

Bovenal zijn wij trots op onze klanten. Jullie inspireren ons keer op keer om 100% van ons zelf te geven en elke dag een beetje beter te worden. Wij zijn trots op jullie vertrouwen in ons en daarvoor willen wij jullie enorm bedanken. Ook in het nieuwe jaar zullen wij weer voor jullie klaar staan, met advies, met prachtige producten op maat, met onze kwaliteit.

Wij wensen jullie een hele fijne feestmaand met mooie vooruitzichten op goede business.

Wij zijn Timmermans Hardglas.
Sterk in maatwerk hardglas.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!