Geen toeslag op schuine zijdes Gehard/Gelaagd glas

Klaar: voor elke professionele uitdaging

Wat een probleem voor de één vormt, is voor Timmermans Hardglas juist een professionele uitdaging. Als het om glas gaat dan willen wij simpelweg de allerbeste zijn en klantverwachtingen overtreffen. Dat is de ambitie die ons drijft. Zo blijven wij ons machinepark ontwikkelen om steeds opnieuw en vooral overtuigend aan de wensen van de klant te voldoen. Levertijden verkorten, kwaliteit verhogen, doorgaan waar anderen (moeten) stoppen.

Voordelig: schuine zijdes van gehard/gelaagd glas geen toeslagen

Oók op gehard/gelaagd glas gaan we een stapje verder. Voor model uitvoeringen en rechthoeken geldt dezelfde prijsstelling per m2. Dat betekent dus geen extra modeltoeslag. Het maakt dus niet uit hoe schuin de zijdes zijn! Bovendien brengen we 4 extra boorgaten aan zonder toeslag. Een standaard cnc geslepen maatvastheid is door middel van onze fabricage gegarandeerd! Bovendien is onze levertijd 15 werkdagen. Zie onze rekenmethode hieronder.

Rekenmethode

De conservatieve berekeningsmethode: Gelaagd gehard 1943 mm x 890 mm paneel in model voorzien van 4 ronde hoeken van R=3 mm en 4 gaten van R=20mm.

Rekenmodel traditioneel

Rekenmodel traditioneel

Rekenmodel Timmermans Hardglas

Download onze flyer

Tip: oplossing voor zwakke rechte hoeken…

…ronde hoeken. De hoek van een paneel is altijd het zwakste punt. Monteurs draaien een paneel vaak intuïtief op de hoek. Bij een rechte hoek is door de druk die dan ontstaat op het paneel de kans op beschadiging groot. Beschadiging geeft altijd extra gedoe en gaat ook nog eens ten koste van de oplevertijd. Voorkomen is een stuk goedkoper dan genezen. Met ronde hoeken van Timmermans pak je dus jouw voorsprong.

Samenvattend: Topkwaliteit, snelle levertijden en voordeel, zo herkennen klanten ons. Wij denken altijd met onze klanten mee voor het allerbeste resultaat. Waarom zou je met minder genoegen nemen als het beter kan?

Wij zijn Timmermans Hardglas.
Sterk in maatwerk hardglas.

Hoe wordt Gehard Gelaagd Glas gemaakt

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!