Gehard gelaagd glas

Op maat gesneden – CNC bewerkt – Uit voorraad –  Op locatie geleverd

In onze branche komen steeds meer vragen over de beschikbaarheid van artikelen. Begrijpelijk, gezien de huidige onzekere situatie en landen die op slot gaan. Timmermans Hardglas probeert de gevolgen van de coronacrisis zo goed mogelijk op te vangen en jou zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Wat wij doen om de voorraad op peil te houden:

  • We hebben momenteel een ruime extra voorraad van diverse veel voorkomende glassoorten.
  • Dagelijks monitoren wij de beschikbaarheid van glassoorten en artikelen, als de vraag snel toeneemt dan schakelen wij direct bij zodat de voorraad op peil blijft.
  • Mocht er onverhoopt een glassoort niet meer voorradig zijn, dan kijken wij graag met je mee naar een alternatief product zodat je toch verder kunt.

Wat kun je zelf doen om niet mis te grijpen:

  • Bestel alleen wat je nodig hebt, hamsteren is niet nodig. Door dit te doen vergroot je de kans op tekorten in de markt juist.
  • Overleg met je contactpersoon over een alternatief product als er onverhoopt toch een glassoort niet op voorraad is.

Leveringen

Wij hebben gemerkt dat onder invloed van de maatregelen van het RIVM glas binnen 3 werkdagen op locatie geleverd moet worden. Met de maatregelen die we voor de crisis hadden genomen zijn we ook in staat om deze dienstverlening te verzorgen. Overleg wel met je contactpersoon over de mogelijkheden en de voorwaarden. Voor snelle levering blijven wij extra toeslagen vragen.
Door samen te werken, vooruit te kijken en rekening te houden met elkaar zorgen we er samen voor dat er voldoende glas beschikbaar is en je de levering krijgt op het moment dat je wilt. We bedanken jou als klant voor je flexibiliteit en begrip.

Bestellen uit voorraad?

Het is mogelijk om rechtstreeks uit voorraad te bestellen. Hiervoor hebben we een lijst gemaakt.
Raadpleeg hier de voorraadlijst

Neem contact op

René van Dijk

Algemeen Directeur
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!