Glazen Balustrades uit eigen productie

Is in uw woning of bedrijfsruimte een hoogteverschil aanwezig van meer dan 1 meter? Zorg dan voor veiligheid en elegantie met een glasbalustrade. Of het nu een trap, balkon, vide of loopbrug betreft, een balustrade in glas straalt moderne klasse uit en is het perfecte veiligheidswandje in een appartement, huis, winkel of kantoor.

Glazen Balustrades uit eigen productie

Een glazen balustrade of balustrade in glas dient als vloerafscheiding en worden vaak gebruikt om op of tegenaan te leunen. Het is daarom belangrijk dat de glasbalustrade hier stevig en veilig genoeg voor is. De stevigheid krijgt de glasbalustrade door het gebruik van gelaagd glas, welke in de balustrade wordt geplaatst. Daarbij wordt de glasbalustrade altijd gemonteerd met metalen onderdelen. Een glasbalustrade bestaat dus nooit enkel uit glas. Onze glazen balustrades zijn stijlvol ontworpen en hebben een transparante en kozijn loze toepassing.

Wij produceren gehard-gelaagd glas volledig in eigenhuis dit door middel van de modernste bewerkingsmachines, een eigen hardingsoven en een hypermoderne autoclave.

Voordelen van gehard-gelaagd glas van Timmermans Hardglas zijn.

  • Sterk in Korte levertijden
  • Sterk in perfecte randafwerking
  • Sterk in modellen
  • Sterk in verschillende samenstellingen
  • Sterk in kleine aantallen
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!