Geen toeslag voor hardglazen deuren en panelen voorzien van één of meerdere schuine zijdes.

Sanitair- en douchespecialisten, glashandelaren
en installateurs opgelet. Herken je dit?

Hardglazen deuren en/of zijpanelen worden vaak pas ingemeten na het zetten van de tegels. De kans is aanzienlijk dat de breedtemaat van de onder- en bovenzijde dan net niet 100% gelijk zijn. Hoe goed de tegelzetter zijn werk ook gedaan heeft, een paar millimeter verschil is niet vreemd.

Geen toeslag voor glazen deuren en panelen met schuine zijde

Dit verschil is niet of nauwelijks met het blote oog te zien maar heeft wel grote gevolgen voor het plaatsen van de deur of paneel. Vaak bestelt men dan toch maar een rechte deur om kosten te besparen en probeert men het verschil te compenseren met de speling van het scharnier.
Natuurlijk bied je de eindklant liever een vlekkeloos eindproduct, waarbij alles vakmanschap en perfectie uitstraalt. Want betere reclame kan je niet hebben, toch?

Geen extra toeslag op schuine zijdes

Timmermans Hardglas heeft daarom een mooi aanbod voor jou. Wij berekenen voor hardglazen deuren en panelen voorzien van één of meerdere schuine zijdes met +3 mm of -3 mm geen toeslag. Dus ja, een precies op maat gemaakte hardglazen deur of paneel bieden wij aan voor de deur- of paneelprijs.

Dat geldt ook voor modellen in Gehard/gelaagd glas. Hier gaan we zelfs nog iets verder. Voor model uitvoeringen en rechthoeken geldt dezelfde prijsstelling per m2. Dus geen extra modeltoeslag, hoe schuin de zijdes ook zijn! 4 Boorgaten worden ook zonder toeslag aangebracht. De levertijd standaard 15 werkdagen.

Wij denken altijd met onze klanten mee voor het allerbeste resultaat. Waarom zou je met minder genoegen nemen als het beter kan?

Wij zijn Timmermans Hardglas.
Sterk in maatwerk hardglas.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!