Nieuw directieteam Timmermans Hardglas:
klaar voor de toekomst

Timmermans Hardglas heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Wij zijn hier enorm trots op, we zijn bovenal dankbaar. Dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en voor de inzet van iedereen binnen en voor ons bedrijf. Alles wat we tot nu toe hebben bereikt zou zonder onze klanten, zonder onze medewerkers en zonder onze leveranciers niet mogelijk zijn geweest.

Terugblikken op het behaalde succes is mooi. Kwaliteit, vakmanschap, professionalisering, vertrouwen (en niet te vergeten pure Hollandse hands-on nuchterheid) zijn hierbij altijd belangrijke speerpunten geweest. Het behaalde succes moedigt aan om vooruit te blikken. Om volgende stappen te zetten, verder te ontwikkelen en nieuwe kansen te verkennen. Dit brengt ook een nieuwe samenstelling van en taakverdeling binnen ons directieteam met zich mee.

Vanaf 1 januari 2022 is René van Dijk in de functie van algemeen directeur én als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons bedrijf. René heeft de taak om het familiebedrijf Timmermans Hardglas verder te laten groeien en de volgende generatie klaar te stomen voor de toekomst. Onder zijn portefeuille vallen de processen en investeringen die nodig zijn om deze groei te realiseren.

Daarnaast heten wij Marijn Stelpstra van harte welkom binnen ons directieteam. Marijn is dit jaar begonnen en gaat als Manager Sales & Supply Chain de interne organisatie verder professionaliseren. In deze nieuwe functie zal zij, naast het aansturen van het kantoor, ook een gedeelte van de taken van mij en van René overnemen.

Tot slot mijn eigen rol: mijn primaire focus als directeur grootaandeelhouder verschuift naar de strategisch commerciële toekomst van Timmermans Hardglas. We willen immers nieuwe markten ontdekken, nieuwe mogelijkheden aanboren en eventuele ketenpartnerschappen onderzoeken om zo onze marktpositie nog verder uit te bouwen en te versterken. Ik blijf betrokken bij ons mooie bedrijf, met iets meer afstand tot de dagelijkse operatie.

Wij zijn Timmermans Hardglas. Klaar om alle uitdagingen en kansen die de toekomst biedt aan te pakken. Hierbij staan de verwachtingen die de klant heeft centraal. We doen dit met hetzelfde enthousiasme, vol ambitie en vol vertrouwen, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Klaar voor de toekomst en gelukkig ook nog genoeg te doen!

Erik Timmermans

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!