Nieuw: mini Axaflex raamuitzetter voor kleine klepramen

Timmermans Hardglas staat niet stil. Speciaal voor onze kleinere hardglazen klepramen hebben wij in samenwerking met onze leverancier Axa een raamuitzetter (Axaflex raamuitzetter) ontwikkeld die volledig wegdraaibaar is naar de zijkant.

In ons assortiment zat al de wegdraaibare Axaflex voor ramen met een glasmaatbreedte x hoogte van 230 mm x 210 mm. Voor de kleinere ramen met een minimale afmeting van 250 mm x 130 mm of 100 mm x 250 mm hadden we tot nu tot alleen de Axafix, die naar binnen blijft staan in gesloten toestand.

Door te luisteren naar onze klanten hebben we nu ons assortiment uitgebreid met de mini Axaflex. Het grote voordeel van de mini Axaflex (ten opzichte van de Axafix) is dat deze wegdraaibaar is. Hiermee vormt de raamuitzetter geen obstakel meer voor raambekleding die in het kozijn wordt geplaatst. Rolgordijnen en jaloezieën kunnen bij de mini Axaflex helemaal naar beneden.

De mini Axaflex is geschikt voor alle klepramen met minimaal de volgende afmetingen:

  • Glasmaat breedte x hoogte: 165 mm x 250 mm
  • Glasmaat breedte x hoogte: 250 mm x 151 mm
  • Sponninghoogte: 17 mm

De animatie geeft de werking van de mini Axaflex weer. Ben je benieuwd of dit bij jouw klepramen toegepast kan worden, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn Timmermans Hardglas
Sterk in maatwerk hardglas

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!