Timmermans Hardglas steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden

Timmermans Hardglas steunt ondernemende mensen in ontwikkelingslanden

Timmermans Hardglas is sterk in maatwerk hardglas voor bouw en industrie. We produceren onze hardglas oplossingen zelf met passie voor een mooi en goed product, waarbij we streven naar perfectie. Onze scherpzinnige medewerkers met veel kennis en ervaring zorgen voor een hoge kwaliteit producten die we met een korte levertijd bezorgen. Jij als klant hebt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, waarmee je duidelijke afspraken maakt. Die afspraken komen we na. Onze hardglas producten maken het dagelijks leven mooier en gemakkelijker. Dat is Timmermans Hardglas.

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

“Onze keuzen voor het ambassadeurschap van Oxfam Novib”

Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib steunt mensen in ontwikkelingslanden bij hun ondernemersdroom. Zij steunen kleine en startende ondernemers en de groei van het midden- en klein bedrijf omdat we geloven in de kracht van ondernemerschap. Zo helpen we hen aan een betere toekomst te werken. Voor henzelf, hun gezin en hun community.

Startende ondernemers en mkb’ers in ontwikkelingslanden worden gesteund met microkrediet en training. Dit is dé manier om de lokale economie te stimuleren en werkgelegenheid te creëren. Zo zorgen ondernemers voor positieve impact in hun gemeenschap en kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk omarmt de Global Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Door kleine en startende ondernemers en mkb’ers in ontwikkelingslanden te steunen, werken we samen aan Global Goal 1, geen armoede.

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede producten/diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze bijdrage krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeurschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.

“Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.”

Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld. Heb je ideeën of suggesties hoe we ons ambassadeurschap verder kunnen invullen? Laat dan iets van je horen!

Neem contact op

Erik Timmermans

DGA
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!