Soepeler ondernemen met Glazen Preventieschermen

Hoe verheugd waren we nog maar kort geleden met de versoepelingen van het coronabeleid. Na een periode met ongekende maatregelen en volop onzekerheid leek de normale gang van zaken voorzichtig aan weer opgepakt te kunnen worden. In het nieuwe normaal wel te verstaan. De laatste weken krijgt het ontstane optimisme een volgende klap. Nieuwe, veelal nog lokale, haarden ontstaan op tal van plekken in Europa. Ook minister Grappenhaus maande afgelopen week tot naleving van de regels en gepaste voorzichtigheid in ons eigen land.

Glazen Preventieschermen, een oplossing voor iedere branche

Die omstandigheden kunnen wij helaas niet veranderen. We hebben wel een steengoede oplossing om er slim én veilig mee om te gaan: glazen preventieschermen! Eenvoudig, flexibel, effectief, uitstekende kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken. Voor elke situatie hebben we een oplossing.

Ideaal voor elke plek waar mensen samen komen en mensen samen werken. Denk aan scholen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, kantoren, wachtkamers, contactberoepen, horecagelegenheden en veel meer.

glazen preventieschemren voor horeca

Glazen Preventieschermen beschermt je klanten en je omzet

Met onze glazen preventieschermen bescherm je jouw klanten, gasten, leerlingen, patiënten, bezoekers. Je beschermt jezelf. Het gevoel van persoonlijk contact blijft behouden. Je kan elkaar zien of oogcontact maken, je kan met elkaar praten. Via uitsparingen in het glas kan je elkaar gemakkelijk zaken aanreiken. We zijn nog geen situatie tegengekomen waarvoor we geen oplossing hadden. Als ondernemer bescherm je zo niet alleen de klanten, maar ook jouw omzet.

Wij leveren de glazen preventieschermen in standaardvarianten en op maat. We leveren bovendien snel en flexibel omdat we de glazen zelf in productie hebben. Kortom wij adviseren, ontzorgen en maken zo de normale gang van zaken in het maatschappelijk verkeer mogelijk.

Preventie glas

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!