Website KVD-ramen vernieuwd

De geheel vernieuwde website met ons complete assortiment onderhoudsvrije hardglazen klep-, val- en draairamen is online. Met de nieuwe website maken we bestellen eenvoudiger, bieden we een overzichtelijk assortiment en voorzien we voor alle raamtypes in de benodigde informatie.

Bezoek nu: kdvramen.nl

 

Eenvoudig bestellen

Bestellen via de vernieuwde website is eenvoudiger dan ooit. Je kiest via het hoofdmenu welke uitvoering je wilt en krijgt dan meteen een overzicht van de verschillende types. Per raam krijg je alle informatie en details te zien. Je selecteert of je de afmetingen van het glas óf van de sponning invoert, klikt op toevoegen en hoeft dan alleen nog je adresgegevens in te voeren. Makkelijker kan het niet.

Overzichtelijk en compleet assortiment

Het hoofdmenu geeft de zeven soorten uitvoeringen klep-, val- en draairamen. Per uitvoering zijn er 10 tot 14 types beschikbaar. Dit maakt dat er een keuze gemaakt kan worden uit maar liefst 90 klep-, val- en draairamen. Alle deze ramen zijn verdeeld over de volgende uitvoeringen:

 • Enkel KVD-Ramen
 • Isolatie KVD-Ramen
 • Isolatie KVD-ramen voorzien keramische screen
 • PKVW-2 Nen 5096 Isolatie KVD-Ramen
 • PKVW-2 Nen 5096 Isolatie KVD-Ramen voorzien van keramische screen
 • Triple PKVW-2 Nen 5096 Isolatie KVD-Ramen
 • Triple PKVW-2 Nen 5096 Isolatie KVD-Ramen voorzien van keramische screen

Informatievoorziening en details per raam

Met de vernieuwde website geven we een zo compleet mogelijk overzicht. Voor alle 90 types ramen hebben we detailtekeningen en productfoto’s die duidelijk maken hoe onze kvd-ramen eruit zien. De korte filmpjes geven exact de werking van het raam weer. De glassoorten waaruit je een keuze kunt maken worden daarbij getoond.

Per type raam is een digitaal bestelformulier, een bestekomschrijving, een DWG-bestand die gebruikt kan worden voor je eigen tekenwerk én een plaatsingsvoorschrift toegevoegd.
Speciaal voor de architect is er een koppeling van de STABU Bouwbreed, waarmee de kant en klare bestekomschrijving kan worden opgenomen in het totaalbestek.

Offerte aanvragen of meer informatie

Het aanvragen van een offerte gaat net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling. De video-instructie van Tim de Glasman geeft een duidelijke uitleg over de website.

Gepersonaliseerde KVD-ramen website voor IJzer- en Glasgroothandel

Onze klanten kunnen kosteloos gebruik maken van een gepersonaliseerde website voor KVD-ramen. De website wordt voorzien van de huisstijl en het logo van onze klant en beschikt volledig over dezelfde functionaliteiten. Met deze extra service willen we weer een stapje verder gaan in het ontzorgen van onze klanten.

Ja, ik wil hier meer over weten

  Neem contact op

  Erik Timmermans

  DGA
  Terug naar overzicht

  Volg ons op social media

  Tim

  Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!