Wij gaan samenwerken met Larcom Werk- en Leerbedrijf Hardenberg

samenwerking Larcom groot

Larcom Werk- en Leerbedrijf Hardenberg

Inmiddels is ‘Larcom’ een begrip geworden in het Vechtdal. Zij is een toonaangevend sociaal werk- en leerbedrijf. Larcom heeft een missie en dat is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun arbeidsbijdrage te laten leveren. Iedereen is van waarde en Larcom begeleid hen naar werk.

Larcom is onafhankelijk met een uniek bedrijfsmodel. Zij is in grote mate deskundig en heeft een uitgebreide infrastructuur. Hierdoor neemt Larcom een sterke positie in binnen een complex en zeer dynamisch werkveld. De pijlers van Larcom zijn het Werken voor overheden, Werken voor bedrijven en het Werken bij Larcom. Larcom heeft de capaciteit en de ruimte om werkzaamheden te kunnen verrichten in assemblage en montagewerk en het (her)verpakken van producten en materialen. Hun medewerkers zijn een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces.

Bij Larcom Hardenberg werken ruim 100 medewerkers die dagelijks voor een veertigtal opdrachtgevers uit de regio een grote verscheidenheid aan opdrachten uitvoeren.

De Kracht van gewoon doen

Wij hebben grote bewondering voor organisaties zoals Larcom. Als buurbedrijf geeft Larcom voor ons als opdrachtgever extra voordelen. Larcom assembleert en monteert diverse onderdelen die vervolgens in ons productieproces tot een volledig eindproduct worden samengesteld. Onze samenwerking sluit naadloos aan op ons MVO beleid. 

Larcom Hardenberg waardeert de samenwerking met Timmermans Hardglas die het best getypeerd kan worden met de slogan die de gemeente Hardenberg onderstreept: “De kracht van gewoon doen!”.

Neem contact op

Erik Timmermans

DGA
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!