Wij investeren, klanten profiteren

Dat Timmermans hardglas hart voor glas heeft, is inmiddels voor iedereen duidelijk. Dat we passie voor kwaliteit hebben, hoeft geen betoog meer. Kwaliteit is verslavend, perfectie passioneert. En jij als klant profiteert. We zouden het beslist niet anders willen.

Dus ja, wij staan nooit stil en wij zijn trots om opnieuw een stap voorwaarts te maken. We willen je vertellen wat dat voor jou als betekent en wat dat betekent voor de manier waarop wij te werk gaan. Zo willen we je als klant inzicht en vertrouwen geven in ons productieproces. Want hier ontstaat de kwaliteit die we onze klanten beloven.

Nieuw glaslaadsysteem en volautomatische snijlijn

We hebben ons productieproces een stevige kwaliteitsboost gegeven. Op de eerste plaats via het glaslaadsysteem van Movetro. Glas is breekbaar. Dus de uitdaging is om grote glazen panelen vanuit de opslag snel, flexibel en zonder risico op beschadiging/uitval naar de bewerkingstafel te verplaatsen.
Dit gloednieuwe glaslaadsysteem staat voor flexibiliteit en laadsnelheid. De flexibiliteit bestaat uit de automatische aanpassing aan de grootte van de op te pakken glasplaat. Dat in combinatie met de relatief hoge snelheid, nauwkeurigheid en veiligheid zorgt voor een probleemloos transport naar één van de beschikbare verwerkingstafels (cutting tables).

Dan de verwerkingstafel zelf. Onze nieuwe Genius High Performance Cutting Table sluit naadloos aan op het laadsysteem. Dit neusje van zalm staat garant voor hoogwaardige prestaties, geavanceerde bewerking met vele flexibele mogelijkheden en nog meer precisie. Zo combineren wij ons vakmanschap met de modernste technologieën voor het allerbeste resultaat.

Hart voor glas

Dus ja, bij Timmermans hardglas klopt het hart weer een stuk sneller met deze fantastische nieuwe elementen in het productieproces.
Jouw verwachtingen als klant mogen met recht hoog gespannen en veeleisend zijn. Want als je het beste van het beste wil tegen concurrerende prijzen, dan kom je vanzelf bij ons uit.
Wij zeiden het al: we zouden beslist niet anders willen.

Neem contact op

René van Dijk

Algemeen directeur
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!