Wijziging aandeelhoudersstructuur Timmermans Hardglas

We zijn verheugd aan te kondigen dat er een wijziging plaatsvindt in de aandeelhoudersstructuur. We verwelkomen Marijn Stelpstra per 1 januari 2024 als aandeelhouder. Marijn is sinds 2021 een gewaardeerd lid van ons team en voert sinds 2022 samen met René van Dijk de directie van Timmermans Hardglas. In de nieuwe aandeelhoudersstructuur neemt ook de participatie van René van Dijk verder toe.

Met de participatie van Marijn en René heeft Erik Timmermans beoogd de continuïteit van Timmermans Hardglas te waarborgen. Deze ontwikkeling geeft de mogelijkheid om de gerealiseerde groei en de groeiambities in eigen beheer verder voort te zetten. Erik heeft sinds de toetreding van René in 2022 de bedrijfsvoering al overgedragen aan zijn management. Hij blijft als aandeelhouder betrokken en zal zich verder richten op andere ontwikkelingen buiten Timmermans Hardglas.

Voor medewerkers en relaties zal er in de praktijk weinig veranderen. Het feit dat René en Marijn al bijdragen aan onze bedrijfscultuur en waarden, zal zorgen voor een naadloze overgang. In de dagelijkse bedrijfsvoering zal de focus blijven liggen op het leveren van kwaliteit en het verder ontwikkelen van onze producten en service.

René van Dijk, algemeen directeur
Marijn Stelpstra, commercieel directeur
Erik Timmermans

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!