Verduurzamen en Energiezuinig door HR+++ Triple Glas

De overheid wil eigenaren van huizen en gebouwen stimuleren om energie besparende maatregelen te nemen. Wij hebben bij het ontwerp van ons TRIPLE ISO Hardglazen klep, val- en draairamen gekeken of naast duurzaamheid, wooncomfort verbeterd kan worden, de woonlasten worden verlaagd en de exploitatie duur van het product verlengd kan worden. Met uiteindelijk het doel verbeteren van het energie label.

Duurzaam HR Triple glas

De HR+++ ramen van Timmermans zijn onderhoudsvrij en kunnen rechtstreeks in het kozijn geplaatst worden. Hierdoor zijn de woonlasten lager dan bij traditionele ramen.

Als eigenaar woon je graag lang en veilig in een fijne buurt. Door het toepassen van onze HR+++ ramen, die voldoen aan het politie keurmerk veilig wonen (PKVW) klasse 2, realiseer je met een kleine ingreep meer veiligheid.

Informeer bij de vakspecialist in uw buurt naar de voordelen van een Timmermans Hardglas TRIPLE ISO Hardglazen klep, val- en draairamen. Weet je deze niet te vinden bel of mail dan naar Leny Fledderus.

Triple ISO Hardglazen klep-, val- en draairamen met alle voordelen in 1 raam

  • Triple ramen voldoen aan het politie keurmerk veilig wonen (PKVW) klasse 2 volgens Nen 5096
  • Triple ramen hebben een zeer lage U-waarde van 0.9 [W/m2K)] (EN 673)
  • Triple ramen hebben een lichttransmissie (EN 410) van LTA 70%
  • Triple ramen hebben een lichtreflectie van LR 22.2%
  • Triple ramen hebben een zontoetreding (EN 410) van ZTA 64%

Bestel of vraag een offerte aan

Je kan digitaal offertes aanvragen en bestellingen plaatsen via de KVD-website. Dit houdt in dat je sneller en foutloos offertes kunt aanvragen en bestellingen kunt plaatsen. Na het invullen van het formulier krijg je een mail retour met daarin een pdf voorzien van de ingevulde gegevens. Hetzelfde formulier gaat naar onze afdeling klep-, val- en draairamen (KVD). Zij zullen jouw bestelling of offerte aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken.

Bestel hier of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Leny Fledderus

Telefoniste/Receptioniste
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!