Glazen schuifloketten

Schuifloketten TG-Vitrus van Timmermans Hardglas BV zijn de oplossing voor alle situaties, waarbij glas een perfect kader nodig heeft. Een kompleet assortiment aan profielen, beslag en schuifdeursloten voor etalage-, winkel-, standen- en interieurbouwers.

Alle systeemcomponenten zijn exact op elkaar afgestemd en maken zo een groot aantal combinaties mogelijk voor verschillende afmetingen en glasdiktes. Opmerkelijk zijn de innovatieve detailoplossingen zoals de schroefloze lopermontage of de geïntegreerde aanslagdemping.

Schuifloketten TG-Vitris van Timmermans Hardglas B.V. is het modulaire beslagsysteem dat beantwoordt aan de hoogste eisen qua duurzame functionaliteit, esthetisch design, hoge veiligheid en probleemloze montage TG-Vitrus is een universeel te gebruiken beslagsysteem voor glasdiktes van 6 en 8 mm. De kwalitatief hoogwaardige flok van de geleideprofielen, de superieure loopwerktechniek, de stevige verbinding van glas en metaal door transparante kunststof-inlegprofielen alsook de onzichtbaar geïntegreerde aanslagdempers en uithefveiligheden zorgen voor een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit van de glasschuifloketten. 

Neem contact op

Erik Timmermans

DGA
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!