Een glanzende én onderhoudsvrije badkamer? Dat kan met Timmermans Hardglas!

Een glanzende badkamer zonder dat je daar uren voor hoeft te schrobben. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dat is precies wat Timmermans Hardglas met TIMELESS® GLAS jou te bieden heeft. Daarnaast is het TIMELESS glas minstens tien jaar tegen corrosie (aanslag) beschermd. Lees hieronder meer over de voordelen van Timeless glas!

TIMELESS glas

Minimale kalk- en droogsporen op glazen wand

Timeless glas is doormiddel van een innovatieve coating, beschermd tegen kalk en vuil. De speciale coating is tijdens de productie van het glas aangebracht. In tegenstelling tot onbehandeld glas verliest de Timeless glazen wand hierdoor zijn glans dus niet.

Deze coating zorgt ervoor dat het water tijdens jouw wasbeurt soepel van het glasoppervlak glijdt. Hierdoor blijft er na het opdrogen van het water aanzienlijk minder kalkaanslag achter.

Timeless glas uitvoerig getest

De Timeless glazen douchewanden zijn vooraf uitvoerig getest op corrosie, kalkaanslag, condensatie en reiniging. Zo is bijvoorbeeld het behandelde en onbehandelde glas langdurig blootgesteld aan vocht en warmte. Het behandelde glas bleef zijn transparantie houden en kon gemakkelijk schoon gemaakt worden. Het onbehandelde glas werd daarentegen vuil en was bovendien lastig te reinigen.

Door deze innovatieve bewerking is het Timeless glas uitermate geschikt voor douchecabines, douche- en badwanden.

Verwerking Saint Gobain TIMELESS glas

TIMELESS is een glassoort die aan één zijde is behandeld. Het is een product dat gehard moet worden: het harden is noodzakelijk om de uiteindelijke functionaliteit van het product te verkrijgen.

Timmermans Hardglas verwerkt sinds november 2014 in licentie voor Saint Gobain Glass TIMELESS in de door jou gevraagde maatwerk glasoplossing

Onderhoudsvriendelijk met garantie

Timeless glas is dus heel gemakkelijk te reinigen en zeer onderhoudsvriendelijk. Het TIMELESS glas is gegarandeerd corrosie werend gedurende 10 jaar vanaf de eerste levering, onder normale gebruiksomstandigheden en op voorwaarde dat de verwerkings-, hanterings-, onderhouds- en gebruiksinstructies van Saint-Gobain Building Glass in acht worden genomen.

Meer weten daag dan Bertus Middelkamp eens uit voor uw maatwerk glasoplossing.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!