Glas technische montage

Van glaspaneel in de badkamer tot winkelpui met glasdeuren tot een glazen liftschacht. Voor nagenoeg elke glastoepassing hebben wij onze specialisten klaar staan. Wij zijn specialist in nagenoeg alle glas technische oplossingen voor de bouw en industrie. Ons partner bedrijf de Twentse Glasgroep neemt alle gespecialiseerde montage werkzaamheden van onze hardglas projecten voor haar rekening, van offerte aanvraag tot oplevering wordt volledig verzorgt door de Twentse Glasgroep dit alles om korte lijnen met de opdrachtgever te behouden.

Glas technische montage

Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven en gemeenten. Een ieder die een glas technische oplossing zoekt is bij Timmermans Hardglas aan het juiste adres.

Wij hebben nagenoeg voor elke glastoepassing een oplossing, wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van glazen schuifdeuren, draaideuren, hardglazen winkelpuien, binnenwanden, traptreden, beloopbaar glas, douchecabines, keuken achterwanden, schuifloketten, balustrades, tochtsluizen, noem maar op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw opdracht van A tot Z begeleiden. Vanaf tekentafel tot aan oplevering ben jij dus gegarandeerd van topkwaliteit. Wij denken met je mee over jouw glas technische toepassing.

Neem contact op

Erik Timmermans

DGA
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!