Een schuifloket van Timmermans Hardglas biedt openheid en gebruiksgemak

Door het interieurglas van Timmermans Hardglas te verwerken in je bedrijfspand of woning zorg je naast een strakke en moderne uitstraling voor een transparant en onopvallend interieur.

glazen wanden een transparante open sfeer

Transparant en open sfeer

Stel je voor, je werkt op kantoor, overal zitten muren tussen, geen contact met andere mensen en je weet niet goed wat er allemaal op kantoor gebeurt. Door in plaats van muren, glazen wanden te gebruiken tussen kantoren kun je een transparante open sfeer creëren wat zorgt voor meer openheid en contact met collega’s en dergelijke.

Veel mogelijk met interieurglas

Als we het hebben over interieurglas dan moet je rekening houden met de vele mogelijkheden en toepassingen hiervan. Hierdoor weet men vaak niet waar ze naar moeten kijken en waarmee ze vooraf rekening moeten houden. Wat voor glas wil ik gebruiken in mijn interieur? In welke vorm wil ik dit glas uiteindelijk geleverd krijgen? Wil ik glas verwerken in een kast of in een ander onderdeel van mijn interieur? Op al deze vragen geeft Bertus Middelkamp graag antwoord.

Veel mogelijk met interieurglas

De schuifloketten TG-Vitrus

Een schuifloket is een veel voorkomende toepassing van interieurglas binnen kantoren, scholen of zorginstellingen. De schuifloketten TG-Vitrus van Timmermans Hardglas zijn hiervoor een uitstekende oplossing, waarbij glas een perfect kader nodig heeft. Het complete assortiment aan profielen, beslag en schuifdeursloten voor etalage-, winkel-, stand- en interieurbouwers zijn exact op elkaar afgestemd en maken zo een groot aantal combinaties mogelijk voor verschillende afmetingen en glasdiktes. Opmerkelijk zijn de innovatieve detailoplossingen zoals de schroefloze lopermontage of de geïntegreerde aanslagdemping.

Schuifloketten TG-Vitris van Timmermans Hardglas

Schuifloketten TG-Vitris van Timmermans Hardglas is het modulaire systeem dat beantwoordt aan de hoogste eisen qua duurzame functionaliteit, esthetisch design, hoge veiligheid en probleemloze montage. TG-Vitrus is een universeel te gebruiken beslagsysteem voor glasdiktes van 6 en 8 mm. De kwalitatief hoogwaardige flok van de geleideprofielen, de superieure loopwerktechniek, de stevige verbinding van glas en metaal door transparante kunststof-inlegprofielen als ook de onzichtbaar geïntegreerde aanslagdempers en uithefveiligheden zorgen voor een perfecte, duurzame, lichte en geluidloze functionaliteit van de glasschuifloketten.

Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!