Volledig glazen deuren van Timmermans Hardglas

Glazen deuren van Timmermans Hardglas bieden een stijlvolle oplossing voor jouw woning of kantoor waarbij geen kozijn hoeft te worden toegepast en waardoor jij transparantie en helderheid zult ervaren.

Volledig glazen deuren worden in toenemende mate gebruikt in particuliere woningen. Dankzij hun doorschijnendheid en hun transparante uiterlijk hebben ze veel voordelen voor bouwers, architecten en interieurontwerpers. Vooral wat betreft helderheid van de ruimte en ontwerp in gangen, keukens en woonkamers. Met haar glazen deurprogramma speelt Timmermans Hardglas in op de ontwikkeling en bovendien biedt het een verscheidenheid aan ontwerpen.

Bij Timmermans Hardglas kunt u vele ontwerpen in verschillende ontwerpstijlen verwachten. Afhankelijk van individuele wensen kan je denken aan gezandstraalde stroken in welke vorm dan ook. En zoek je iets unieks denk dan kies je voor een deur met bijvoorbeeld een geprint bedrijfslogo.
Gezandstraalde deuren hebben een subtiel matte oppervlakteafwerking en kunnen behandeld worden met een clearshield coating voor minder vingerafdrukken.

De glazen deuren, die zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, kunnen op verschillende manieren scharnieren. Dit kan uitgevoerd worden met een aantal wandscharnieren met nulpunt instelling, met hydraulische remming, vloerveer met hydraulisch remming, boven veer met hydraulische remming of een glas op glas scharnier. Bij een glas scharnier draait een deur aan een strook glas, omdat de dagopening te breed is om met één deur af te sluiten.

glazen deur scharnieren

En kies je echt voor onderhoudsvrij denk dan eens aan vervanging van een bestaande houten deur. Onze glazen deuren kunnen moeiteloos geplaatst worden in het bestaande kozijn.

Naast de verschillende ontwerpen en verwerkingsmethoden, kan je kiezen tussen verschillende glaskleuren, waardoor er een klein contrast ontstaat met de omgeving. Er is ook een grote selectie handgreepsets, handvatweegschalen en handgrepen. Naast onze partner De Twentse Glasgroep hebben wij ook partners in jouw regio die jou graag informeren over de mogelijkheden op dit vlak.

Glazen draaideuren van Timmermans Hardglas

Onze glazen draaideuren zijn stijlvol ontworpen en kunnen gecombineerd met glazen wanden perfect dienstdoen als scheidingswanden in uw kantoor of in de industrie. Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een glazen draaideuren of één van onze andere producten? Neem dan contact met …..Bertus Middelkamp of Bert Smit op.

Voordelen van glazen draaideuren:

  • maximale glasbeleving;
  • onderhoudsvrij;
  • sluit op veerkracht of automatisch;
  • sluitkracht instelbaar;
  • op maat gemaakt in eigen productie:
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden.

Neem contact op

Bert Smit

Productieplanner
Terug naar overzicht

Volg ons op social media

Tim

Heb je een vraag, vraag het Tim de Glasman!